Зевзекманија

Емисија за топење на наталоженото општествено сало. Хумор, сатира, цинизам, забава, пародичен поглед на нашата убава Македонија. 

Дами и господа, селани и селанки, другарки и другари, време е за диета. Доколку сакате да ја погледнете најновата емисија на ЗЕВЗЕКМАНИЈА кликнете ТУКА.