Преглед на актуелната програмска шема. Телевизијата Канал 5 го задржува правато за измени во програмата без претходна најава.

среда, 13 септември 2017 четврток, 14 септември 2017 петок, 15 септември 2017 сабота, 16 септември 2017 недела, 17 септември 2017 понеделник, 18 септември 2017 вторник, 19 септември 2017 среда, 20 септември 2017 четврток, 21 септември 2017 петок, 22 септември 2017   Преглед на програмата за четврток, 14 септември 2017
 • 07:00 - Здраво Македонијо
 • 10:00 - Добредојде септември
 • 11:00 - Вести
 • 11:10 - Добредојде септември
 • 14:00 - Елиф
 • 15:00 - Вести
 • 15:40 - Доста е!
 • 17:00 - Практична жена
 • 18:00 - Вести во 18
 • 18:50 - Доста е ! - нова сезона
 • 21:00 - Елиф - нова сезона
 • 22:00 - Денот во 5 минути
 • 22:05 - Ami G шоу
 • 23:55 - Практична жена