Преглед на актуелната програмска шема. Телевизијата Канал 5 го задржува правато за измени во програмата без претходна најава.

понеделник, 19 јуни 2017 вторник, 20 јуни 2017 среда, 21 јуни 2017 четврток, 22 јуни 2017 петок, 23 јуни 2017 сабота, 24 јуни 2017 недела, 25 јуни 2017 понеделник, 26 јуни 2017 вторник, 27 јуни 2017  

Во моментов нема инфомации за програмата.