Мајка

Од понеделник до петок во 19:40 часот! Новата играна серија „Мајка“, ќе Ве внесе меѓу најбогатите фамилии во Истанбул, во домот на килимарот Јилмаз како еден од најпочитуваните трговци и колекционери во Турција. Во една иста серија, додека една мајка ...

Македонски Приказни

Секој работен ден во 12:00, по една нова македонска приказна од тимот на Канал 5. Во тек е новиот серијал македонски приказни во наша сопствена продукција во кој акцент е ставен на хуморот, зашто смеата дефинитивно најмногу недостига во нашето секојд ...

Пари и љубов

Полицаец пред веридба, и ќерка на тајкун...
Убиство, исчезнати дијаманти, серија мистерии и љубов под чудни околности...
Акција, драма, романса... Светска хит - серија што ги покорува и најголемите противници на турските серии...
...

Вистинска ѕвезда

Изненадување за сите гледачи кои се желни за нови програмски содржини! Ви ја претставуваме „Вистинска ѕвезда“ – најгледаната бразилска серија за оваа деценија, која ужива огромна популарност кај дури 30 милиони гледачи. Секој работен ден во 13 часот, ...

Лажговци

Во 18:40 на Канал 5, во текот на целиот распуст и во овој најубав празничен период од годината, ќе Ви понудиме неодолива романтична комедија во која ќе уживате сите...
Вечерва во 18:40, веднаш после Вестите, не пропуштајте ја „Лажговци“ и расп ...