Елиф

Од понеделник, на Канал 5! На голема радост на сите генерации, пристигнуваат нови епизоди од најновата - трета сезона на вашата омилена „Елиф“. Само 6 месеци по трагичниот пожар, дознајте што ќе се случува со Елиф и нејзиното семејство. Почетокот на третата сезона ќе ни го открие токму тоа. Очекувајте емотивна, динамична и возбудлива трета сезона, токму онаква каква што е и судбината на малата Елиф чија вистинска животна приказна е преточена во истоимената серија.