Љубов

OД ВЕЧЕРВА ВO 19:30 НА КАНАЛ 5!

Започнува нова играна серија во која љубовта, семејството и комичните моменти од животот ќе бидат ставени во преден план! Ајде да внесеме малку насмевки и подобро расположение во нашите животи. Серијата со наједноставното, но и највеличествено име „ЉУБОВ“, ќе ни помогне во тоа. Во чест на претстојните празници, започнуваме серија што ќе не' зближи сите, од најмалиот до највозрасниот. Ви ја подаруваме најгледаната хумористична серија во Турција за годината што изминува... Затоа, вечерва во 19:30, бидете со Канал 5 и уживајте во претпразничното расположение!