Украден живот

Една од најомилените турски серии не само во Македонија туку и на Балканот, ја бележи својата четврта, воедно и последна сезона. Канал 5 ги има ексклузивните права за Македонија и до декември 2017-та ви ветува нова епизода секој работен ден во 19:40. Серијата полна со тајни, лаги и интриги, серијата посветена на благородната Бахар и лудориите на Ефсун која буквално го украде животот на својата сестра, очекувајте ја во 19:40!