Султана

Од понеделник до петок во 17:00, следете ја безвременската љубовна приказна за Султана и Шехмус, што со векови се раскажува на Блискиот исток. Приказната за жената што во надеж и копнеж 15 години го чекала својот сопруг да се врати, жената чија љубов стрпливо ги надминала искушенијата на околината и достоинствено го дочекала мажот, Султана е жената која од понеделник до петок во 17:00, нестрпливо се очекува на Канал 5. Уживајте во секоја нова епизода полна со возбудливи пресврти!