Во стар телевизор пронајдени 100 000 долари

Во еден стар телевизор кој е однесен на рециклирање вообичаено може да се најдат ламби, пластика, жици, .. Но, еден Канаѓанец стариот телевизор го искористил како сеф во кој сокрил голема сума на пари, кои планирал да им ги остави на своите наследници.