Промоција на книгата „Архиви на насилство“ и предавање на Милевска на фестивалот КРИК

Во рамки на програмата на КРИК фестивалот за критичка култура, кој се одржува во Музејот на современа уметност, синоќа беше промовирано изданието „Архиви на насилството“, а предавање одржа Сузана Милевска, теоретичарка на културата.