Видео - Фото: Анџелина Џоли заедно со децата јаде пајаци, тарантули...

Холивудската ѕвезда Анџелина Џоли ексклузивно пред камерите на ББЦ ги „честеше“ своите шест деца ручек на скара, не менито беа, пајаци,скорпии, тарантули и разни бубачки.