Од Министерството на граѓаните на Република Македонија им го честитаат Денот на Македонската револуционерна борба.

Датум на објава: среда, 19 октомври 2016 во 10:44
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 11:05

коментари

остави коментар