За среќа на локалното население , единствениот главен пат во регионот е изграден на поголема висина и останал прооден за автомобилите.

Погледнете ги кадрите снимени со дрон.

Датум на објава: петок, 02 декември 2016 во 10:45
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 12:49

коментари

остави коментар