Градежните активности кои се однесуваат на вршење на прекопот ќе ги врши Г.Д. „Гранит“ А.Д. Скопје согласно Основен проект за времен режим на сообраќај на ул.„Филип Втори Македонски“, во Скопје.

Датум на објава: четврток, 20 април 2017 во 13:04
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар