Од иницијативата велат дека петок е денот кога ќе го соопштат нивниот план.

Ивана Стојановска е пред сопбранието.

Taа дознава каков е планот на иницијативата.

Погледнете во видеото.

Датум на објава: петок, 21 април 2017 во 19:12
Ивана Стојкова
Обновено во: 19:45

коментари

остави коментар