На последната фестивалска вечер на прилепскиот „Пивофест“ организаторите очекуваат уште поголема посетеност.

Повеќе за последната вечер на Пиво фест во Прилеп од разговорот на  Зоран Момироски со градоначалникот на Прилеп Марјан Ристевски.

Годинешниот Пиво фест во Прилеп  вечер  завршува со настапите на Димитар Андоновски со Тајфата, Џамбо Агушеви оркестар и балканската мега ѕвезда Северина.

Во видеото погледнете го целиот разговор..


Датум на објава: недела, 16 јули 2017 во 19:26
Зоран Момировски

коментари

остави коментар