Во рамките на овој голем настан, ново руво добија вагоните на градското метро.


 

捷運車廂也可以游泳(誤)喔!!要不要一起來玩呢!! 如想搭這班車有什麼撇步呢?北捷資料顯示,該班彩繪列車從松山站發車時間分別是5:38、6:57、8:15、9:34、11:02、12:32、14:02、15:32、16:59、18:18、19:11、20:34和22:03;從新店站發車時間6:17、7:36、8:54、10:17、11:49、13:19、14:49、16:19、17:38、19:51、21:20、22:46。 ❤️Taipei Subway Cars Have Been Decorated To Simulate Various Sports Venues During The Coming Universiade In Taiwan❤️ 💕In a little over a month, Taipei City will host the 29th Summer Universiade Games, which will be held from August 19 to August 30, and to build excitement over the coming competition the interiors of the city’s mass rapid transit (MRT) trains have been decorated in themes to match some of the major sporting events of the games. Taipei’s subway cars are now sporting themes such as track and field, soccer, baseball, basketball, swimming, and athletics throwing events. Photos of some of these new MRT themes have started to surface, with the simulated swimming pool in particular almost disturbingly realistic.💕 #世大運 #松山新店線 #游泳池車廂 #台北捷運 #北捷 #游泳池 #台北 #taiwan #taipei #taipeimetro #taipeisubway

A post shared by Didi (@didiforu) on


Сега сите се прекриени со неверојатни реалистични цртежи кои ги отсликуваат спортските дисциплини застапени на манифестацијата.Новата декорација главно ги покрива подовите, кои сега се верна копија на базените, фудбалските терени, атлетските патеки и кошаркарските терени.Летната универзијада на Тајван се одржува од 19 до 30 август, па во тој период се очекува голем прилив на туристи.


Датум на објава: понеделник, 17 јули 2017 во 11:10
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 12:43

коментари

остави коментар