Забраната е во траење од 30 дена, а најавено е дека ќе биде побарано и поведување на прекршочна постапка.

Вонредните инспекциски надзори беа извршени на 5 и на 14 јули по објавените информации дека група студенти биле измамени од страна на оваа агенција.

Датум на објава: понеделник, 17 јули 2017 во 14:57
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 15:02

коментари

остави коментар