Веќе десет години се шпекулира дека тресетгодишната Алина е девојка на рускиот претседател. Токму кога се смирија страстите Алина се појави во јавноста и покрена лавина коментари.

Алина се појавила на еден настан во Италија во бел елегантен костим носејќи на десната рака венчална бурма.

Иако Кремљ повеќе пати ја демантираше нивната врска и ја нарекуваше „интернет вежба за избегнување досада“ факт е дека никој не знае кој е сопругот на Алина, ако тоа веќе не е Владимир Путин.


коментари

остави коментар