Една интимна преписка стана јавна, а открива дека пејачката наводно, користела опијати во присуство на децата.

Имено, Стивен како доказ на суд ги ја прилози СМС преписката меѓу него и неговата поранешна партнерка, но и нивниот брачен терапевт Чарлс Софија.

Тоа што било дел од нивен приватен разговор, сега е дел од судскиот процес.

Иако материјалот е доказ на суд и не смее да се прикажува надвор од судницата, поради вниманието на медиумите кој го следат овој развод, материјалот дошол до широката јавност.Најшокантниот дел од преписката се деловите кои упатуваат на тоа дека Мел Би пред децата користела кокаин.

Стивен кој со поранешната жена води спор и околу старателството над ќерката, тврди дека пејачката употребувала и други видови на дрога, како и тоа дека сега се лекува од алкохолизам.

Датум на објава: среда, 06 септември 2017 во 20:55
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 10:09

коментари

остави коментар