Фестивалот на шапки Бридпот кој се одржува во Дорсет, Британија е за луѓе кои знаат да се забавуваат.

Секоја година стотици луѓе учествуваат на овој фестивал,

Фестивалот започнал да се одржува пред 8 години и одтогаш е зголемен бројот на учесници.

Погледнете некои од најуникатните шапки на светот.

Датум на објава: четврток, 07 септември 2017 во 21:41
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар