Со него се воспоставува механизам за јавно приватен дијалог, со кој се овозможува зголемувањето на производството на енергијата од обновливите извори .


Датум на објава: среда, 13 септември 2017 во 15:11
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 15:21

коментари

остави коментар