Испразнети се трговските центри, железничките станици и универзитетот. Слични закани има и низ цела Русија и тоа во 22 града на 190 локации. Дојавите за бомби стигнувале симултано преку телефонски пораки.Датум на објава: среда, 13 септември 2017 во 22:14
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар