Меѓутоа, науката не се запре тука, туку овој метод го прошири.

Принципот е ист како и за подмладувањето на лице, само што се работи за подигнување и разубавување на градите. После прегледот, докторот зема крв од вена, се одвојува плазмата, која потоа се збогатува со тромбоцити во посебен апарат.

Потоа таа истата крв се вбризгува во градите, а за да не дојде до појава на модринки, на градите, кратко време се држи кеса со мраз.

Датум на објава: понеделник, 06 ноември 2017 во 14:32
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар