Утре ќе гласаат. ВМРО-ДПМНЕ бара да се расчисти дилемата дали законот ќе се однесува на целата територија или само во општините со 20 проценти од граѓаните.

Претпладне СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ се надмудруваа кој е поголем вмровец.

За двојазичните банкноти, амблеми на војската, хартиите од вредност ќе решава венецијанската комисија и доколку таа се произнесе позитивно дополнително ќе бидат вметнати. 

Датум на објава: вторник, 14 ноември 2017 во 17:33
Весна Велкова Тодоровска
Обновено во: 17:36

коментари

остави коментар