Кој ќе е новиот лидер на ВМРО-ДПМНЕ и каква е иднината на Никола Груевски во интервјуот на Игор Стефановски.

Датум на објава: недела, 03 декември 2017 во 18:48
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 18:51

коментари

остави коментар