За тоа сведочи и снимката од полицаец, кој танцуваше на ритамот на Даворин Боговиќ.

Веселиот полицаец го понесе атмосферата, па ја покажа танцувачката умешност, а се придружи и на неколкумината во скандирањето за поддршка на хрватската репрезентација.. „И тие се само луѓе“, „подобро отколку лут“, „да се барем сите вакви“, се само некои од коментарите објавени под видеото.

Датум на објава: сабота, 13 јануари 2018 во 20:30
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар