Меѓутоа, ретко кој знае дека децата на Брена всушност не се викаат Стефан и Виктор, туку поради раѓањето во Америка имаат и средно име. Во документите се Стефан Емералд и Виктор Ернест.
-Тие имиња ни пишуваат во документите, но јас мислам дека нема потреба да ги експонираме. Чудни се. Јас сум роден во Њујорк, а Виктор во Мајами и како и сите американски државјани ги имаме тие средни имиња“, изјавил Стефан. 

Датум на објава: четврток, 08 март 2018 во 13:52
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 13:53

коментари

остави коментар