Единственото решение за спорот со името е заедничкото решение меѓу двете земји, смета Мичел , кој на оваа позиција доаѓа како наследник на Викторија Нуланд .

На оваа тема Мирјана Трпчевска разговара со екс амбасадорот во НАТО Нано Ружин.

Датум на објава: вторник, 13 март 2018 во 18:22
Мирјана Трпческа
Обновено во: 19:16

коментари

остави коментар