Музичката двојка повторно ја прекина својата турбулентна врска , но овој пат велат засекогаш . Селена се обидува да го поправи односто со совојата мајка , која не ја одобрува врската со Бибер.
Семејството на Џастин ја сака Селена , но нејзиното семејстов не му верува , пишуваат таблоидите. Кога по минатиот прекин на врската , мајката на Селена разбрала дека повторно се смириле , побарала помош од психолог.

Менди Тифи смета дека Бибер многу лошо влијае на Селена и дека стресот од честите прекини на врската се одразуваат на нејзината кариера .

Датум на објава: вторник, 13 март 2018 во 22:34
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар