Носот е малку оштетен но е нов?!

Убавата Австралијка на филмскиот фестивал во Берлин заедно со колегите Џемс Франко и Дамјан Луис го промовира новиот филм „ Queen of the desert".

Но тоа не е се. Ако добро се погледната фотографиите од прес конференцијата направена пред проекцијата на филмот може да се забележи дека убавата Никол го коригирала носот.

Датум на објава: сабота, 07 февруари 2015 во 17:33
Крсте Галевски

коментари

остави коментар