Тема на неговите средби со македонските политичари ќе биде исполнување на договореното во Пржино и за подготовките за спроведување на изборите.

Оваа информација за повеќе домашни медиуми  официјално ја потврдија од американската амбасада во Скопје.

Инаку, Ји е дел од тимот на Викторија Нуланд, која активно беше вклучена во разрешување на кризата во Македонија. 


Датум на објава: вторник, 01 март 2016 во 09:15
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 12:58

коментари

остави коментар