СВЕКРВИ И СНАА

Од понеделник до петок во 19:30, уживајте во најхумористичната серија на сите времиња!

Серијата која слатко ги засмева и снаите и свекрвите, и јатрвите и золвите, и сите останати помлади и постари родини и пријатели, и е вистинско освежување во тв етерот, започнува во 19:30. Бидете со Канал 5!

притисни ентер