Втора шанса

Коркут е млад и згоден дечко, кој живее сиромашен живот.  Како мал е напуштен од своите роди...

ТАЖНА ЖЕНА

Приказна за љубов како од бајкате... Но што кога љубовта ќе згасне и кога ќе остане само една ...

Втора шанса

Коркут е млад и згоден дечко, кој живее сиромашен живот.  Како мал е напуштен од своите роди...

ТАЖНА ЖЕНА

Приказна за љубов како од бајкате... Но што кога љубовта ќе згасне и кога ќе остане само една ...

Богаташи

Џансу е најмладата ќерка на познатата богата фамилија Коран. Има се што може да посака, но н...

Мирис на јагода

Приказна поттикната од една необична средба, љубов меѓу два различни света. Асли е скромна дев...