Земјотрес во Тирана

Силниот потрес ги исплаши жителите на албанскиот главен град кои веднаш ги напуштиле објектите во...

Земјотрес во Тирана

Силниот потрес ги исплаши жителите на албанскиот главен град кои веднаш ги напуштиле објектите во...