На денешен ден

- Денеска е Светски ден на книгата и авторското право 1564.- Во Стратфорд е роден Вилијам Шекс...

На денешен ден

- Денеска е Светски ден на книгата и авторското право 1564.- Во Стратфорд е роден Вилијам Шекс...