Важни информации за дигиталниот прием на програмата на Канал 5


Почитувани гледачи, од 1 јуни 2013 ќе можете да ја следите телевизиската програма само преку дигитален сигнал, што треба да овозможи кристално чиста слика, беспрекорен звук и нови интерактивни услуги.

Еве го списокот на предавателни локации и покриени општини во Р.М. од каде ќе се емитува  дигиталниот сигнал за следење на програмата на Канал 5 ТВ.

Пријавете пречки во дигиталниот сигнал на бесплатниот телефонски број 190 АЕК