Македонски Приказни

Од понеделник до среда во 10 часот, по една нова македонска приказна од тимот на Канал 5. Во тек е новиот серијал македонски приказни во наша сопствена продукција во кој акцент е ставен на хуморот, зашто смеата дефинитивно најмногу недостига во нашето секојдневие... Гледајте и уживајте!