Серии

ЗАТОА ШТО ТЕ САКАМ

Ако ги прашаме луѓето да кажат што е тоа што не се купува со пари, некои ќе кажат среќа, некои зд...

ДОСТА Е!

Тој е дел од елитата и е еден од најпочитуваните хирурзи. Затоа, никој и не се сомнева дека зад н...

ЖИВОТОТ НЕ Е ПЕСНА

На што се' е подготвена таа, само за да стане снаа во богатото семејство на г-дин Бајрам (нај...

Пари и љубов

Омер и Елиф се главните протагонисти во серијата која совршено му прилега на времето што го живее...

За моите ќерки

         Јашар е тотално безвреден во очите на својата сопруга. Отк...