Нов изглед по разводот: Емина Јаховиќ ги воодушеви сите со промената на имиџот (фото)

Откако пред два месеци објави дека му ставила точка на бракот со Мустафа Санадл, Емина Јаховиќ решила да продолжи понатаму со насмевка на лицето.