Какви пораки беа упатени до граѓаните, од јавувањето на Јулијана Николовска.

Целиот извештај погледнете го во видеото.


Датум на објава: четврток, 24 ноември 2016 во 18:58
Јулијана Николовска
Обновено во: 20:26

коментари

остави коментар