И успеала во тоа. Нејзината коса денеска е повеќе од 2 метри. Секој ден Алија троши по еден час само на чешлање!

Нејзиниот сопруг Иван балабан вели дека се гордее со косата на својата сопруга, но има проблеми - особено кога спијат, тој спие стуткан до ѕидот во страв да не ја оштети нејзината коса!Image result for alia nasroya

Косата на Алија тежи 2 килограми. Таа вели дека нејзиниот сопруг ја третира нејзината коса како - трет член на семејството!Alia Nasroya The Lady Who Took 20 Years To Grow Her 90-Inch-long Hair

Alia Nasroya The Lady Who Took 20 Years To Grow Her 90-Inch-long Hair


Alia Nasroya The Lady Who Took 20 Years To Grow Her 90-Inch-long Hair

Со внимателна нега и одржување, има начин да се порасне долга коса. Треба да се пие многу вода, и да се крати косата на секои три месеци...

Датум на објава: недела, 19 март 2017 во 18:29
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 18:30

коментари

остави коментар