Попот секој  Велигден е хит во Грција, го нарекуваат „летечкиот“ поп, а и оваа година ја задржа традицијата па со скок се појави пред верниците.

Датум на објава: вторник, 18 април 2017 во 12:28
Сања Ристовска

коментари

остави коментар