- Со ова заминува дел од историјата на Град Скопје, макети од значајни објекти, проекти и урбанистички планови. Симптоматично е што пожарот многу брзо се ширеше и затоа Општина Карпош бара од Министерството за внатрешни работи - Службата за противпожарна заштита да направи темелна истрага за причините за пожарот, се наведува во соопштението. 

Датум на објава: петок, 21 април 2017 во 16:16
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 17:00

коментари

остави коментар