Овој потег претставува на некој начин победа на 79-годишниот глумец, кого го чека доживотна казна затвор доколку биде осуден по трите точки на обвинението за тежок сексуален напад на 44-годишната Андреа Констенд во јануари 2004 година во неговата вила во Филаделфија, пренесе АФП.

Како што потсетува АП, од ноември 2014 триесетина жени излезе во јавност со обвинувања дека комичарот ги замелушувал со дроги и сексуално ги напствувал,а случајот на Андреа Констанд е единствен кој доведе до покренување на кривично обвинение против Козби.



коментари

остави коментар