На овој меѓународен натпревар во кореографија ќе има учесници од Македонија, Русија, Хрватска, Јапонија, Казахстан, Австралија, Малта и од Украина.
Се натпреваруваат танчари од сите возрасни категории во најразлични танцови дисциплини. Најдобриот учесник според меѓународното жири ќе добие „гран при“, парична награда од 1.000 долари и оригинални охридски бисери од семејството Филеви.

Датум на објава: недела, 18 јуни 2017 во 10:35
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 10:58

коментари

остави коментар