Повтори дека е жртва на „лов на вештерки“.

- Програмата „Да и ја вратиме на Америка нејзината величина“ функционира и покрај ловот на вештерки, напиша со големи букви републиканскиот милијардер кој поминува за прв пат викенд во Кејп Дејвид, официјалната резиденција на американските претседатели.

- Многу нови работни места, висок ентузијазам на претпријатијата, додаде Трамп наведувајќи ги сите одлуки кои ги смета за успешни, меѓу кои и изборот на конзервативниот судија Нил Горсуч во Врховниот суд.


коментари

остави коментар