Ревијата е насловена „2017 за нас е Метаморфоза“ и на неа студентите под менторство на м-р Лидија Георгиева ќе ги презентираат стекнатите знаења и вештини. 

Датум на објава: понеделник, 19 јуни 2017 во 10:32
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар