За регулацијата и саморегулацијата за можностите за намалување на казните и даноците за медиумите за начините за нивно финансирање во „Само Вистина“ во Вестите во 18 часот дебатираат Снежана Трпевска од институтот за комуникациски студии и Зоран Фидановски член од ЗНМ во советот на Агенцијата за медиуми.

Целата дебата погледнете ја во видеото.


Датум на објава: понеделник, 19 јуни 2017 во 21:23
Мирјана Трпческа

коментари

остави коментар