Станува збор за прозорец кој во два патега се претвора во мини балкон.

Кога конструкцијата ќе се заврши, корисникот ужива во прозорец со голема стаклена површина која обезбедува многу светло.

А доколку сака балкон, најпрво треба горниот дел од конструкцијата да го подигне за 45 степени.

После тоа едноставно го извлекува долниот дел од прозорецот кој автоматски се зацврстува заедно со оградата.

Само неколку секунди се потребни за непречен поглед од балкон.

Датум на објава: петок, 12 јануари 2018 во 21:40
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар